Nadat Lieke de spits had afgebeten door haar eerste injectable behandeling met Botox te ondergaan was het mijn beurt me voor te bereiden op een test met een filler voor de lippen. De vraag vooral was of het opvullen van de lippen zou opwegen tegen de bestaande trucjes die ik op dit moment gebruik om mijn lippen voller te laten lijken door het gebruik van lippenstift in combinatie met het aanbrengen van een lipcontour.

Omdat ik toch nog een beetje huiverig was, ben ik eerst begonnen met een hoop research op het internet alvorens ik een afspraak wilde maken. In dit blogartikel ga ik dan ook vooral in op het maken van meer volume door middel van lippenstift. Ik gebruik hiervoor diverse merken, maar blijft toch altijd wel erg tevreden over het merk MAC en dan de donker rode lippenstift.

Ik zal een foto posten van hoe het er nu uitziet met de lippenstift! In mijn volgende post, moet ik eraan geloven en onderga ik de behandeling van het vergroten van de lippen!

foto lippen